Nordjysk Computerservice ApS

Urbansgade 21, 9000 Aalborg

5072 5077

kontakt@nordcom.dk

Covid-19 info

Vi holder åbent som normalt, og opfordrer alle vores kunder til at holde afstand til både medarbejdere og andre kunder. Det er endvidere i en begrænset periode ikke muligt at vente i butikken, vi henviser istedet til at nyde en gåtur den friske danske sommer.

Åbningstider

 1. 09:30 - 17:30
 2. 09:30 - 17:30
 3. 09:30 - 17:30
 4. 09:30 - 17:30
 5. 09:30 - 17:30
 6. Lukket
 7. Lukket

Skriv til os

Din besked er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.

Medarbejdere

 1. Jesper Hedemann

  Jesper Hedemann

  Butikschef

  Jesper er en erfaren herre, der i mere end 10 år har været tilknyttet reparations branchen, vi var heldige at ansætte ham for lidt over et år siden. Jesper er vores ekspert ved alt der omhandler mobiltelefoner, tablets og andre håndholdte enheder. Bonusinfo: Jesper drikker ikke og vil aldrig i sit liv drikke det der ulækre kaffe!

 2. Casper Roskær

  Casper Roskær

  IT-Supporter

  Casper blev ansat ved os i forbindelse med at vi overtog lokalet i Urbansgade 21, han har tidligere været butikschef ved TechAmmo og er nu begyndt at studere. I vil oftest kunne møde ham i butikken på lørdage og i ferier

Nordjysk Computerservice ApS i Urbansgade 21 i Aalborg

Urbansgade har en lang historie med reparation og support - bla. iPhone-service.dk, Phoneservice.dk, iMechanic og Techammo har tidligere hjulpet de nordjyske kunder fra adressen. Og nu er det altså vores tur til at hjælpe kunderne i Aalborg centrum med iPhone, Mac og Pc Problemer. Udover butikken i Urbansgade har vi også en butik på Østerbro 66 i Aalborg.

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.