Åbningstider: Alle hverdage kl. 09:30 - 17:30 Lørdage 10:00 - 16:00

Det siger vores kunder

Kundetilfredshed er noget af det vigtigste for Nordjysk Computerservice. Vi mener, at en god service er nøglen til en sund forretning, hvis du er en tilfreds og glad kunde vil vi gerne opfordre dig til at skrive en anmeldelse. Hvis du istedet vil læse hvad vores øvrige mener er du kommet til det rigtige sted.

Samlet score: 5 af 5 mulige

58 anmeldelser

0 0 0 1 57
 • Super service og dygtige folk

  Dygtig og kompetent reparation af min Mac, og super venlig kundeservice.

  Henrik Boysen, Aalborg

 • Fantastiske udover alle grænser

  Jeg er helt i skyerne over Nordjysk Computerservice, som jeg har benyttet flere gange med mine apple-produkter. De laver tilbundsgående undersøgelse af maskinen, og finder fejlen, helt uden beregning. Først derefter tager man stilling til, hvad der evt skal laves eller opgraderes. De er gode at snakke med, fremragende til at løse de mest nørdede sager - og skulle der opstå yderligere besværligheder, er deres service også efter en reparation helt i top. Jeg har prøvet mangt og meget indenfor mac-rep. Her har jeg endelig fundet en stabil og dygtig partner, som jeg kan give mine bedste anbefalinger!

  Jeppe Søe, Aalborg

 • Kan varmt anbefales - Indtil videre

  Det er måske lidt tidligt, at lave en anmeldelse, da varen først lige er blevet bestilt, men alt tegner godt. Jeg ringede ind nogle gange(3) for at få noget rådgivning til hvilke HDD kabel jeg skulle bruge for, at være helt sikker og forklarede hermed også den situation jeg stod i. Jeg fik en rigtig god rådgivning og de 2 jeg snakkede med var super finke og hjælpsomme. Den ene var vist chefen og den anden var supporter. Så må vi se om varen kommer i morgen og om det er den der passer i maskinen. Alt i alt, super god oplevelse indtil videre og kan sagtens vende tilbage til enten Nordcom.dk eller ultimac.dk, som vist skulle være "det samme" / en del af hinanden. Tak!

  Jonas Frederiksen, Ringsted

 • Fantastisk!

  Service niveauet er langt over hvad jeg før har oplevet i service branchen. Jeg fik al den hjælp og vejledning jeg havde brug for og mere til. En oplevelse der bare gjorde min dag bedre!

  Martin Thimm, Aalborg

 • Super god oplevelse og god pris

  Super god betjening. Hurtig reparations tid og God pris. Jeg fik opgraderet min "gamle" (2011) 27" Imac til 500 GB SSD drev, plus ekstra RAM. Det gamle, meget langsomme drev (1TB) fik jeg med som eksternt drev, der kan kobles på via USB. Det er fuldstændigt som at få en ny computer for under en femtedel af prisen.

  Kristian Vorsaa Hansen, Tversted

 • Smadret iPads

  Mine børn har for vane at smadre skærmen på deres iPads hver anden måned ca. Og hver gang har nordjysk computerservice fixet dem i løbet af få dage, ungerne når knap nok at mærke at de er væk. Super fin betjening og det virker bare, det der bliver lavet. Jeg kan på det varmeste anbefale nordjysk computerservice. Man kan desværre kun give 5 stjerner, selvom jeg ikke helt synes det er nok.

  Maria Holm, Aalborg

 • Fantastisk service

  Købte en ny gamer pc til vores søn i Julegave, da vi ikke kunne få den til at starte op, sendte jeg en mail juledag til John, hvorefter han ringede tilbage, og vi fik den op at køre da jeg manglede et stik ( min fejl) så sønnen kom til at spille allerede juledag, super service kører gerne lidt ekstra km for at få lavet noget når jeg har problemer med vores IT.

  Martin Kusk, Thisted

 • Perfect service og meget hurtig levering

  Var overbevist om at jeg skulle have ny skærm, men Nordjysk Computerservice fandt ud af at ved at fikse et kable vil skærmen virke igen, super service og ikke mindst hurtigt. Var indstillet på en jul uden PC men ved hjælp af Nordjysk Computerservice fik jeg min PC i løbet af et par dage

  Kunde

 • Humac siger det er billigere at købe en ny, nordjysk computerservice puttede alkohol på, så virkede den

  Jeg har en computer mac book pro med retina-skærm. På et tidspunkt ville den så ikke starte, derfor tog jeg den med ind til Humac. Meldingen jeg fik tilbage var at min computer var så væskeskadet og det ville være billigere for mig at købe en ny. "Shit! tænkte jeg". Derfor tog jeg til nordjysk computerservice for at få en second opinion. For det første konstaterede de at det var en meget lille væskeskade. Dernæst puttede de noget alkohol på en tandbørste og børstede der hvor væskeskaden var. Tørrede alkoholen ud og som det tredje tændte de min computer! Jeg ville dog gerne være sikker på min computer nu også ville virke igennem en længere periode, så vi blev enige om at rense min computer og lave eventuelle mangler. Så hvis jeg havde lyttet til Humac skulle jeg have betalt 12.000,- med Nordjysk computerservice kom jeg af med 1.800,-.

  Rudi, Aalborg

 • Fiksede min stationære PC

  Jeg kom ind med min stationære computer, som ikke virkede efter hensigten, efter at den havde taget skade af at være for varm. Jeg havde ikke fået installeret min CPU køler korrekt. Nordjysk Computerservice tjekkede den igennem, og konstaterede at bundkortet havde lidt skade og skulle udskiftes. Av det var ærgerligt! Men jeg er meget tilfreds med den service jeg har fået ved Nordjysk Computerservice. Efter en hurtig udskiftning, samlede de det hele og geninstallerede maskinen. Den kører bare til UG. Og det tog en dag det hele. Jeg må sige at de er effektive, hurtige, venlige, flinke, imødekommente og professionelle. Stor ros til dem, og 1000 mange tak! Jeg kommer tilbage næste gang jeg har problemer med maskineriet!

  Karin, Aalborg

 • Fantastisk service

  Jeg havde spildt cola ned i mit tastatur på min macbook air, hvorfor et par af tasterne var meget klistrede og "sad fast". Jeg gik i Humac, som tog den til "fejlfinding" og ville have 3.500 kr for at skifte hele tastaturet. Det var jeg ikke lige indstillet på. I stedet bestilte jeg en enkelt tast hos Nordjysk Computerservice til 50 kr. Da jeg fik den hjem, kunne jeg ikke finde ud af at sætte den på, og fik den desværre ødelagt. Jeg måtte derfor besøge butikken igen, hvor de satte to nye taster på helt uden beregning. Det tog under 10 minutter. Simpelthen den bedste service, jeg nogensinde har fået.

  Cecilie, Aalborg

 • Hurtigt og professionelt

  Min notebook blev overophedet. Hos Nordcom blev den skilt ad, støv og nullermænd fjernet og ny kølepasta på CPU mm. Så nu kører det bare.

  Finn Frederiksen, Aalborg

 • Fantastisk service

  Mine ram havde sat sig løs, så jeg tog ind i deres fysiske butik på østerbro i Aalborg. Det tog 5 minutter, og de krævede ikke en krone :) rigtig dejligt som studerende

  Kristian Petersen, Aalborg

 • uhørt service og pris

  fantastisk behandling

  L M, Aalborg

 • Super service!!

  Står midt i eksamensforberedelser, da min computer lige pludselig nægtede at oplade og tog derefter ind til Nordjysk Computerservice der fiksede problemet på selvsamme dag! Har ikke en eneste gang været skuffet med deres kundeservice og ekspertise. Det er dejligt forfriskende at der findes et sted hvor de virkelig prioterer kundeservice på et højt niveau! Kan kun varmt anbefale denne virksomhed til alle der måtte have brug for at få at få repareret deres computers og telefoner :)!

  Hdinh, Aalborg

 • Hurtig og god service!

  Skulle have lavet en forsikringssag omhandlende udskiftning af min Macbook air 13'' skærm, og Nordcom.dk var behjælpelig og ydede en rigtig god og hurtig service.

  Søren Nedergaard, Aalborg

 • Hurtig reparation af stationær computer i Aalborg

  Hej fik repareret min computer samme dag - super fed service!

  Kristian Helbo-Schmidt, Aalborg

 • Fantastisk og Ærlig Service!

  Havde en MacBook Pro til "rep" da skidtet var fuldstændigt dødt. Var sikker på (håbede på) at det var batteriet, der var stået af....Hurtigt tjek og det viste sig at være opladeren var stået af :-) .....Pris 0,- kr (incl fuldt opladet) og fantastisk at man ikke skulle betale yderligere for sin dumhed ! .....hvor andre dodgy virksomheder ligeså godt kunne have hustlet mig !

  Bo, Aalborg

 • Venlig, professionel og hurtig betjening

  Både vores pc og Ipad var i udu, men John og Jeppe fik begge op at køre hurtigt og var bagefter behjælpelige med at få installeret visse programmer over TeamViewer. Da et program crashede fik jeg også kyndig vejledning over telefonen og vi fik det repareret. Da vi bor på landet, var det skønt at vi kunne klare så meget her og nu via de elektroniske hjælpemidler. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi ses jo nok igen næste gang der er ugler i mosen....

  Merete Bohn Nielsen, Dronninglund

 • Det eneste jeg vil gå hen med min telefon og Macbook!

  Venlig, hurtig og effektiv service. Tingene fungerer 100% efter en tur ved Nordjysk Computerservice. Venlig og imødekommende betjening og priser der er til at overkomme. Vil klart anbefale stedet til alle jeg kender.

  MeeAh Kim Bjerregaard, Aalborg

 • Uovertruffen service og kvalitet

  Fik reddet en Mac Air med vandskade. Sublim vejledning før og efter reparation, overskud til mine utallige spørgsmål - fik den sågar retur flere dage end hvad jeg var stillet i udsigt. Har tidligere afleveret en Iphone til reperation da Nordcom lå i Fyensgade. Dengang oplevede jeg samme gode service. Kan kun give mine bedste anbefalinger!!

  Trine, Aalborg

 • Fremragende service

  Fik skiftet harddisk på min iMac, og batteri på min MacBook Air. Fremragende hurtig service og venlig betjening. Absolut rimelige priser. Kan kun give Nordjysk Computerservice min absolut bedste anbefaling! Min fremtidige computerservice leverandør! /Nikolaj

  Nikolaj Petersen, Aalborg

 • Business på den menneskelige måde!

  Jeg kom derned med min pc, da den havde problemer med køling, den flinke ekspedient, så hurtigt problemet, fiksede det, og sagde så at det ville han ikke tage noget for. en fredagsgave som han sagde. Super flinkt, han løste problemet, og tog intet for det. Hvis det ikke er kundeservice så ved jeg ikke hvilken planet du er fra!

  Mikkel Kvejborg Hyttel, Aalborg

 • Rigtig god og hjælpsom service

  Jeg kom ind med en computer som ikke ville tænde, og i løbet af tyve minutter havde de klarlagt hvad problemet var. De var ærlige og rådgav mig om, hvad de synes det mest fornuftige næste træk skulle være. Og det var ikke at lægge penge i deres butik. Det er ærlig snak, og derfor synes jeg de fortjener en anbefaling herfra.

  Camilla Diener, Aalborg

 • God service

  Jeg havde et problem med et program der bare ikke ville åbne. Jeg gik ind og ca.3 min efter var jeg ude af døren igen og nu køre det hele perfekt. Sådan det er god service. ( bare kom ind, det lyder ikke til at tage så lang tid ) Jeg takker mange gange.

  Jeppe Lykkegård, Aalborg

 • Super service

  Havde en Iphone med flækket skærm, og John havde faktisk ikke tid til at ordne den, men blev til kl. 20 om aftenen og afleverede den personligt på min adresse, det er service

  Anders Thomsen, Aalborg

 • Altid hjælp ved problemer

  intet problem er for stort eller småt har altid mødt god service hvad enten det var med virus eller mig som har klokket i det og er teknik dum og det er jeg tit Og især her den 30 dec man står og har printer bøvl hvem ville så hjælpe John det er fandme klasse

  Michelle Donskov Wagner, Tylstrup

 • 10 stjerner for en super service!!!!

  jeg kom ind til Nordjysk computerservice med min iMac, der ikke kunne starte og dagen efter var den fixet. Super service, imødekommende personale og en super fornuftig pris!! de bedste hilsner fra en super glad kunde.

  Ricco Jensen, Gug

 • Fantastisk service!

  Min foretrukne computertekniker. Altid god og venlig service. Jeg vil anbefale Nordjysk Computerservice til alle der søger kompetent vejledning, service eller gode råd.

  Emil Færch Remmen, Aalborg

 • SUPER SERVICE !!

  Har været i forretningen et par gange i forbindelse med reperation af iPhone 4s. Har fået skiftet glas på en telefon til byens billigste pris - og Max. 15 minutter ventetid. Har været der igen med småjusteringer på to telefoner, hver gang smilende og så hjelpsom service. KAN VARMT ANBEFALES .

  Per Ellegaard, Aalborg

 • Hjælpsom

  John er meget hjælpsom og kan sit kram. Han kan klart anbefales.

  Kristoffer Kjær, Klarup

 • De har gjort mig til en meget glad pige :)

  SUPER service, intet mindre... Min sprit nye pc havde en tast der sad fast. For at undgå min ti dages rep gik jeg ind til disse skønne fyre. De fiksede det med det samme og uden beregning... Tusind tusind i aner ikke hvor meget det betød :)

  Line, Aalborg

 • Altid professionel service

  Altid glad og imødekommende service. Om det er computer eller telefon der skal laves er den lavet hurtigere end man forventer. Fremargende service! Kan klart anbefale Nordjysk computerservice

  Simon Hedehus, Aalborg

 • perfekt

  sidder paa camping i Spanien og har problemer med ekstra wifi antenne,lyn hurtig og venlig service over teamviewer.tak

  Bo T. Poulsen, Spanien

 • Lynhurtig, venlig og professionel service. Perfekt!

  Jeg anbefaler Nordjysk computerservice til alle, der måtte have brug for hurtig og kompetent hjælp til en absolut rimelig pris.

  Anne Zimmer, Aalborg

 • Professionel virksomhed med fantastisk service.

  Jeg har flere gange fået Apple udstyr lavet her, og servicen har altid været i top. Professionel og hurtig betjening.

  Patrick Kerwood, Herning

 • Dygtig og troværdig firma.

  Jeg vil gerne anbefale firmaet da jeg havde en computer der var meget langsom som jeg fik til reparation og i løbet af et par dage blev den som ny og til fornuftige penge. Venlig hilsen Carl Leck Vodskov.

  Carl Leck, Vodskov

 • Fantastisk venlighed og service

  Her får du virkelig god og hurtig service, til en fair pris

  John Nielsen, Aalborg

 • Super service - Hurtig reparation!

  Fik lavet min iPhone - imens jeg ventede, det tog kun 10 minutter at få skiftet skærm på min iPhone 4 og så var det endda mega billigt. Er super tilfreds med deres service, Vil klart anbefale Nordjysk Computerservice til alle jeg kender!

  Sabrina Randrup, Aalborg

 • Honest and trustworthy

  I went in with a software issue on my laptop and was told they could have it fixed. Sadly they could not after trying for three days and when I went in to pay they told me that they only asked for payment when they fixed the problem at hand. And so by'n large they tried very hard to fix my computer, but it was just not 100 percent doable. So there was no charge. Otherwise they seem very competent and are very kind. New favorite computer repair man!

  Signe Andrea Lentz Christensen, Aalborg

 • FANTASTISK SERVICE !!

  Hvad mere er der at sige :D

  Christian Lyngsø Sørensen, Ølgod

 • Aalborgs BEDSTE servicebutik!

  Jeg har nu været hos Nordjysk Computerservice to gange i februar måned (jeg er ikke andet end uheldig), og begge gange har der bare været verdensklasse service! Første gang kom jeg ind fordi min mac ikke ville starte op og det viste sig at være et defekt kabel. Under en time efter at jeg havde afleveret min computer var den blevet fikset. Det er sgu hurtigt og professionelt! Anden gang havde jeg spildt vand på min computer, også her gik det hurtigt med at få udbedret skaderne. De stiler efter at give den bedste kundeservice og man føler sig virkelig taget godt af når man er dernede. Jeg kan kun varmt anbefale dem og ved med 100% sikkerhed at jeg fremover KUN vil gå til dem, når jeg får et problem med min elektronik!

  Louise, København

 • Væskeskade i Macbook Pro - Afhentet, fikset og klar på under 16 timer!

  Jeg var så uheldig at spilde væske i min macbook pro. John var sød at afhente den om aftenen uden for normal åbningstid hvilket er en uhørt flot service i min verden. Computeren var klar til afhentning dagen efter om formiddagen små 16 timer senere. Det er virkelig effektiv service og jeg kan klart anbefale firmaet hvis du står med akut computer hjælp! thumbs up herfra!

  Morten Jensen, Aalborg

 • Fantastisk service

  Har brugt firmaet flere gange nu, og har hver gang oplevet fantastisk service og kompetent faglighed omkring opgaverne. Derudover bliver opgaverne løst utroligt hurtigt (oftest indenfor få timer efter hardware indlevering). Kan ikke give andet end mine varmeste anbefalinger.

  Kasper Helbo, Aalborg

 • Altid en god oplevelse

  Har handlet med Nordjysk Computerservice i lang tid, og går altid glad og tilfreds fra butikken.

  Kristian Bundgaard, Nørresundby

 • Uhørt god service.

  Nordcom er tydeligvis et firma som lægger stor vægt på god service og fair priser. Jeg skrev til firmaet en Søndag omkring nogle reservedele, få timer efter havde jeg svar. Da installationen af delene voldte mig problemer, aftalte jeg med John at jeg skulle sende maskinen op og han ville kigge på det. Dagen efter havde jeg maskinen igen. Det er meget flot og det kunne andre virksomheder lære noget af. John er flink og hjælpsom og jeg kan varmt anbefale Nordjysk Computerservice. Mvh Morten Larsen Skanderborg

  Morten Troldahl Larsen, Skanderborg

 • 6 ud af 5 stjerner

  Helt fantastisk service. Svarer lynhurtigt på mailen og varerne sendes asap. 6 ud af 5 stjerne for et sublimt serviceniveau.

  Jan, Aalborg

 • Sådan skal det gøres =)

  Jeg gik ind til John med en computer og sætningen: "Tror sgu den er stået af!?" for et par dage siden.. Den bedste følelse er at man får et kald samt meldingen "Så er den vinkel!" Hurtig service, tak skal du ha' !

  Anders Friis, Aalborg

 • Kvalitet, omhu og omtanke!

  John er en god mand, der holder hvad han lover, når det gælder både pris, kundeservice, kvalitet og ikke mindst kundetække! Bravo!

  Jeppe Gade, Svenstrup J

 • Super hurtig og god betjening

  John kan fikse alt, og det går hurtigt og er billigt! Findes ikke bedre :)

  Pernille Gry, Aalborg

 • Lynhurtig service

  Nordjysk Computerservice har eminent kundeservice og fantastisk hurtig service. Helt klart min fremtidige go-to forretning inden for computer reperation.

  Morten Holst, Aalborg

 • De bedste af de bedste!

  Nordjysk Computerservice leverede den bedste service, og kunne virkelig bringe liv i min gamle computer. Har brugt andre før, men de havde langsom behandlingstid, og ikke nok med det, var prisen høj, så Nordjysk Computerservice (Nordcom) er uden tvivl om virksomhed jeg kommer til at benytte fremover.

  Theis L. Soelberg, Gug

 • Overlad trygt din computer/iphone til Nordjysk Computerservice!

  Jeg har altid benyttet mig af Nordjysk Computerservice hvis der er opstået problemer med min computer eller iphone. Det er hurtigt og nemt, og de er så flinke og rare. Fantastisk service og godt arbejde!

  Rasmus Holdt, Sverige

 • Fantastisk service

  Fik kendskab til Nordjysk Computerservice via facebook. Jeg gik med planer om at opgradere min macbook pro og skrev derfor en forespørgsel på delene samt pris på montering på facebooksiden. Jeg fik svar inden der var gået et minut og vi fik lynhurtigt en aftale i stand - fantastisk service! Med ny SSD, flere ram og opdateret styresystem er der nu pustet nyt liv i min 3 år gamle bærbare for en meget beskeden pris. Kan varmt anbefales. Vil uforbeholdent anbefale Nordjysk Computerservice til alle mennesker i hele verden!

  Peter Andreas Andersen, Aarhus

 • Tilfreds

  Slet ingenting at klage over. Udentvivl et sted jeg vil benytte igen næste gang der er problemer men computeren.

  Anders Malling, Aalborg

 • Nordjysk computerservice - HELT I TOP

  Nordjysk Computerservice hjalp min computer fra den visse død. Jeg vil opfordre alle til at vælge Nordjysk Computerservice frem for andre reparation firmaer i nordjylland. NJCS leverer en god service samtidig med at priserne er i bund! Jeg takker endnu engang.

  Kristian Møller Droob, Aalborg

 • Præcis som det skal være

  Hos NJCS fik jeg præcis den service man skal forvente, men som man ikke altid får. Min computer blev lynhurtigt klar igen, hvilket var vigtigt for mig, da jeg benytter computeren hver dag i forbindelse med uddannelse. Jeg er mere end tilfreds med Nordjysk Computerservice.

  Linette Warming, Aalborg

 • Genial service!!

  Jeg vil varmt anbefale Nordjysk Computerservice! Afleverede min computer som jeg ellers var sikker på var klar til udskiftning og få timer efter var den som ny.. Tror endnu ikke jeg har været mere tilfreds med en service end den jeg her har fået!

  Peter Pemo Mouritsen, Aalborg

Vi lever af tilfredse kunder!

Fremragende 5 af 5

Se alle udtalelser
Bliv ringet op
Bliv ringet op

Dit ønske om at blive ringet op, er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl under afsendelse af beskeden. Genindlæs siden og forsøg venligst igen.