iPhone 5C Reparation

Besøg Nordjysk Computerservice i Aalborg

Reparation af iPhone 5C

  1. Reparation
  2. Pris
  1. 299,00 DKK Læs mere
  2. 299,00 DKK Læs mere
  3. 299,00 DKK Læs mere
  4. 299,00 DKK Læs mere
  5. 299,00 DKK Læs mere
  6. 299,00 DKK Læs mere
  7. 299,00 DKK Læs mere
  8. 1299,00 DKK Læs mere

iPhone 5C reparation – Sig hej til din nye Skærm

iPhone 5C blev designet for de mere alternative Apple-købere, der var vilde med den nye lille iPhone 5C i alle regnbuens farver. Dens specifikationer var ikke så stor en opgradering som iPhone 5S, men der var alligevel noget over denne farverige iPhone 5C.

Men ligesom alle andre iPhones har iPhone 5C også en svaghed på sin 4” touchskærm. Den kan ikke tåle at falde på jorden og er ikke ekstra robust, selvom det anderledes plastikcover-design måske snyder lidt. Lige netop derfor tilbyder Nordjysk Computerservice udskiftning af det ødelagte skærmglas og touchskærm på din iPhone 5C.

Mobilen er ikke nær så kendt som de andre modeller, men vi vælger selvfølgelig også at tilbyde iPhone 5C reparation - uheldet kan være ude for alle! Vi udskifter din iPhone 5C skærm, touchskærm, bagside, ladestik, tænd og sluk-knap, home-knap, højtaler, kamera og batteri.

En smadret iPhone 5C skærm er en kendt skade, men det samme gælder batteriet på iPhone 5C, der ofte ikke holder hele dagen. Få en iPhone 5C reparation af batteriet, og undgå hverdagens irritationer på et batteri der ikke kan holde strøm nok til en hel dags surfen på Facebook, Twitter, Snapchat og dagens nyheder.

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.