Åbningstider: Alle hverdage kl. 09:30 - 17:30 Lørdage 10:00 - 16:00

Reparation af iPhone 5C

Reparation
Pris
 • Udskiftning af Skærm
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Bagcover
  799,00 DKK
 • Udskiftning af Batteri
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Lade stik
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Højttaler
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Mikrofon
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Kamera
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Mute knap
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Home knap
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Tænd/Sluk knap
  399,00 DKK

iPhone 5C reparation – farvel til den ridsede bagside

Udskiftning af skærmglas, batteri og ladestik er de mest hyppige skader på iPhones, men med iPhone 5C er bagsiden et endnu større problem end hos mange andre Apple smartphones. Men hvorfor er det mon sådan?

En ridset bagside uden cover

iPhone 5C blev designet for de mere alternative Apple-købere, der var vilde med den nye lille iPhone 5C i regnbuens farver i både gul, blå, grøn, hvid og pink. Dens specifikationer var ikke så stor en opgradering som iPhone 5S, men der var alligevel noget over denne farverige iPhone 5C.

Men hvad mange ejere ikke regnede med var, at lakken på bagsiden af Phone 5C’en så nemt skallede af og blev ridset. Et cover ville skjule de flotte farver, og så gik hele pointen ligesom af – og lige netop derfor ønsker mange i dag at få udskiftet den ridsede bagside på deres iPhone 5C. Og en ekstra detalje er også, at mange butikker siden mobilens lancering i 2013 ikke har haft lige så stort et udvalg af iPhone 5C covers som til de andre modeller.

Stadig problemer med batteriet og skærmen på iPhone 5C

Men ligesom alle andre iPhones har iPhone 5C også en svaghed på sin 4” touchskærm. Den kan ikke tåle at falde på jorden og er ikke ekstra robust, selvom det anderledes plastikcover-design måske snyder lidt. Lige netop derfor tilbyder Nordjysk Computerservice udskiftning af det ødelagte skærmglas og touchskærm på din iPhone 5C.

Mobilen er ikke nær så kendt som de andre modeller, men vi vælger selvfølgelig også at tilbyde iPhone 5C reparation - uheldet kan være ude for alle! Vi udskifter din iPhone 5C skærm, touchskærm, bagside, ladestik, tænd og sluk-knap, home-knap, højtaler, kamera og batteri.

En smadret iPhone 5C skærm er en kendt skade, men det samme gælder batteriet på iPhone 5C, der ofte ikke holder hele dagen. Få en iPhone 5C reparation af batteriet, og undgå hverdagens irritationer på et batteri der ikke kan holde strøm nok til en hel dags surfen på Facebook, Twitter, Snapchat og dagens nyheder.

Bliv glad for din iPhone 5C igen

Der skal faktisk ikke så meget til. Mange folk køber ofte en ny iPhone efter kort tid, da de bliver trætte af at kigge på ridser, eller synes batteriet er for dårligt – men en iPhone 5C reparation af touchskærm, glas, batteri, ladestik m.m. kan gøre underværker!

Besøg Nordjysk Computerservices butik i Aalborg midtby, og gå herfra med en flot, velfungerende iPhone 5C efter blot 30 minutter. Tag en tur i Østre Anlæg, på Nordkraft eller læs i bladene i venterummet i mellemtiden – vi sørger for, at du ikke savner din iPhone 5C alt for længe.

Vi lever af tilfredse kunder!

Fremragende 5 af 5

Se alle udtalelser
Bliv ringet op
Bliv ringet op

Dit ønske om at blive ringet op, er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl under afsendelse af beskeden. Genindlæs siden og forsøg venligst igen.