Åbningstider: Alle hverdage kl. 09:30 - 17:30 Lørdage 10:00 - 16:00

Reparation af iPhone 5S

Reparation
Pris
 • Udskiftning af Skærm
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Bagcover
  799,00 DKK
 • Udskiftning af Batteri
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Lade stik
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Højttaler
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Mikrofon
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Kamera
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Mute knap
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Home knap
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Tænd/Sluk knap
  399,00 DKK

iPhone 5S reparation – bliv vild med din iPhone 5S igen

Det er aldrig sjovt at få advarsler. Og den værste advarsel havde du nok ikke troet, ville komme fra din iPhone 5S. ”10 procent batteri tilbage” titter frem på skærmen og stopper derved al aktivitet på Facebook, Twitter og Snapchat. Først bliver du lidt irriteret, da klokken ikke engang har passeret eftermiddagskaffe endnu. Men det bliver først endnu mere irriterende, når du oplever, at din iPhone 5S’ ladestik igen bøvler med at virke.

Den situation har mange Apple-elsker stået i, og lige netop derfor eksisterer Nordjysk Computerservice. Få en professionel, hurtig reparation af din iPhone 5S i Aalborg midtby – og det vil kun tage en halv time. Vi udskiftet bla. batteri, ladestik, skærmglas, touchskærm, bagside, tænd og sluk-knap, home-knap, højtaler og kamera er vi både konkurrencedygtige og professionelle i vores udførsel af reparationer.

iPhone 5S er alles darling

Batteriet på iPhone 5S har fået en opgradering til 10 timers taletid. Bagsiden kan fås i spændende farver som guld, hvid/sølv eller sort/grå. Kameraet er blevet udstyret med en dobbeltblitz og et bedre objektiv.

Og dog…

Men med 33,8 millioner solgte iPhone 5S i verden har der vist sig stadig at være problemer med holdbarheden af de forskellige funktioner på iPhonen. De mange forskellige covers der koster alt fra 10 kroner til 400 kroner gør, at vi ikke altid får købt covers i en kvalitet, der passer godt nok på iPhone 5S’ skærmglas, batteri, ladestik m.m. Og det er så super ærgerligt, når man i en bommert kommer til at træde ud af bilen med en iPhone 5S i skødet. Det kan næsten gå helt ondt, når man samler mobiltelefonen op fra jorden for at se en ridset Facebook, ulæselige ord og områder på touchskærmen, der ikke virker.

Smadret skærmglas på en Iphone 5S, et ødelagt batteri og et irriterende ladestik er på papiret kun materielle skader. Men det kan ofte blive en så irriterende faktor i hverdagen, at man bør få iPhone 5S-skaderne repareret.

Apple taber ikke værdi som andre

I hvert fald ikke i så stor grad. Tag en søgning på Guloggratis, DBA og Google, og du vil opdage, at iPhone 5S ikke har tabt sin værdi siden 2013 særlig meget – og lige netop derfor vil det være penge ud af vinduet at gå på jagt efter en spritny telefon, der koster 4-5 gange så meget som udskiftning af skærmglas og touchskærm på din lidt ældre iPhone 5S. Den er formentlig betalt af, har et billigt abonnement og mange funktioner tilfælles med de nyere iPhones.

I 2013 lancerede Apple iPhone 5S, hvor de lovede bedre batteri og et forbedret kamera, og det fik forbrugerne også. Men som med alt andet teknologi bliver en telefon langsommere og dårligere med nogle år på bagen. Med iPhone 5S reparation hos Nordjysk Computerservice kan du give nyt liv til din mobil med en udskiftning af skærmen, ladestik, batteriet og meget andet.

Og det bedste af alt – det tager kun 30 min!

Vi lever af tilfredse kunder!

Fremragende 5 af 5

Se alle udtalelser
Bliv ringet op
Bliv ringet op

Dit ønske om at blive ringet op, er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl under afsendelse af beskeden. Genindlæs siden og forsøg venligst igen.