iPhone 5S Reparation

Besøg Nordjysk Computerservice i Aalborg

Reparation af iPhone 5S

  1. Reparation
  2. Pris
  1. 299,00 DKK Læs mere
  2. 299,00 DKK Læs mere
  3. 299,00 DKK Læs mere
  4. 299,00 DKK Læs mere
  5. 299,00 DKK Læs mere
  6. 299,00 DKK Læs mere
  7. 299,00 DKK Læs mere
  8. 1299,00 DKK Læs mere

iPhone 5S reparation – bliv vild med din iPhone 5S igen

Det er aldrig sjovt at få advarsler. Og den værste advarsel havde du nok ikke troet, ville komme fra din iPhone 5S. ”10 procent batteri tilbage” titter frem på skærmen og stopper derved al aktivitet på Facebook, Twitter og Snapchat. Først bliver du lidt irriteret, da klokken ikke engang har passeret middag endnu. Men det bliver først endnu mere irriterende, når du oplever, at dit iPhone 5S ladestik igen bøvler med at virke.

Den situation har mange Apple-elsker stået i, og lige netop derfor eksisterer Nordjysk Computerservice. Få en professionel, hurtig reparation af din iPhone 5S i Aalborg midtby – og det vil kun tage en halv time. Vi udskiftet bla. batteri, ladestik, skærmglas, touchskærm, bagside, tænd og sluk-knap, home-knap, højtaler og kamera er vi både konkurrencedygtige og professionelle i vores udførsel af reparationer.

iPhone 5S er alles darling

Med 33,8 millioner solgte iPhone 5S i verden har der vist sig stadig at være problemer med holdbarheden af de forskellige funktioner på iPhonen. De mange forskellige covers der koster alt fra 10 til 400 kroner gør, at vi ikke altid får købt covers i en kvalitet, der passer godt nok på iPhone 5S skærmglas, batteri, ladestik m.m. Og det er så super ærgerligt, når man i en bommert kommer til at træde ud af bilen med en iPhone 5S i skødet. Det kan næsten gå helt ondt, når man samler mobiltelefonen op fra jorden for at se en ridset Facebook, ulæselige ord og områder på touchskærmen, der ikke virker.

Smadret skærmglas på en Iphone 5S, et ødelagt batteri og et irriterende ladestik er på papiret kun materielle skader. Men det kan ofte blive en så irriterende faktor i hverdagen, at man bør få iPhone 5S-skaderne repareret.

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.