Åbningstider: Alle hverdage kl. 09:30 - 17:30 Lørdage 10:00 - 16:00

Reparation af iPhone 6S Plus

Reparation
Pris
 • Udskiftning af Skærm
  499,00 DKK
 • Udskiftning af Bagcover
  1.199,00 DKK
 • Udskiftning af Batteri
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Lade stik
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Højttaler
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Mikrofon
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Kamera
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Mute knap
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Home knap
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Tænd/Sluk knap
  499,00 DKK

iPhone 6S Plus reparation – for stor til små hænder?

Er iPhone 6S Plus for stor til den lille hånd? Det spørgsmål blev ofte stillet, da iPhone 6S Plus blev lanceret i efteråret 2015 med sin 5,5 tommer skærm. Og både brugere og eksperter svarede tilbage i form af guides til ”Tips for using the iPhone 6S Plus with small hands” og et væld af smadrede iPhone skærme. For lige netop en smadret iPhone 6S Plus skærm er desværre blevet mere reglen end undtagelsen.

En legetøjstelefon der er værd at reparere

Ordet ’legetøjstelefon’ er flere gange blevet brugt om den fancy, men også ret store iPhone 6S Plus. Men ordet dækker også over, at den er fyldt op med en masse spændende teknologi. A9 Dual Core processoren giver dine krævende Apps lov til at leve og lege, og den store 5,5” skærm gør det muligt at nyde yndlingsserien ekstra meget på farten.

Og lige netop derfor bør du overveje at reparere din iPhone 6S Plus skærm hos et ordentligt, professionelt værksted, så du er sikker på, at skaden er helt ordnet efter reparation. Kom forbi Nordjysk Computerservice i Aalborg, og få en udskiftning af din skærm på iPhone 6S Plus på blot 30 minutter.

Undvær din iPhone 6S Plus i 30 min

… Og ikke mere end det! Sæt dig til rette i vores venterum i butikken, hvor der vil være blade til rådighed og spændende ekstraudstyr på væggen til din iPhone, som du kan kigge lidt på. Og før du ved af det, vil den halve time være gået, hvorefter du vil stå med en blank, flot ridsefri iPhone 6S Plus. Så god som ny!

De bedste reservedele til iPhone 6S Plus

Der findes mange iPhone værksteder i Aalborg og andre store byer, men det er ikke altid, at alle reparerer med gode reservedele. Dette kan have fatale konsekvenser for din iPhone 6S Plus. Hos Nordjysk Computerservice leverer vi en hurtig service og en kyndig reparation ved brug af de bedste iPhone 6S Plus skærme – og vi er meget omhyggelige med, at resultatet skal ligne en ny smartphone frem for en smartphone, der lige er blevet repareret.

Besøg vores butik og iPhone værksted i Aalborg på Østerbro 66, og indlever trygt din iPhone 6S Plus skærm til udskiftning og reparation.

Vi lever af tilfredse kunder!

Fremragende 5 af 5

Se alle udtalelser
Bliv ringet op
Bliv ringet op

Dit ønske om at blive ringet op, er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl under afsendelse af beskeden. Genindlæs siden og forsøg venligst igen.