Nordcom ApS

Østerbro 39A, 9000 Aalborg

5072 5077

kontakt@nordcom.dk

Vi har længe ledt efter et større lokale, og har fundet det på Østerbro 39A blot 100 meter fra vores gamle location, her tilbyder vi et bredere udvalg af computere, tilbehør og reparationer, -og muligheden for at parkere lige foran butikken.

Åbningstider

 1. 09:30 - 17:30
 2. 09:30 - 17:30
 3. 09:30 - 17:30
 4. 09:30 - 17:30
 5. 09:30 - 17:30
 6. Lukket
 7. Lukket

Vi har lukket følgende dage

 1. Skærtorsdag
 2. Langfredag
 3. Påskedag
 4. 2. Påskedag
 5. Bededag
 6. Kr. Himmelfartsdag
 7. Ferielukket
 8. 2. Pinsedag
 9. Juledag
 10. 2. Juledag

Skriv til os

Din besked er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.

Medarbejdere

 1. John Løvkvist

  John Løvkvist

  Chefen

  John er stifter af Nordjysk Computerservice og er ansvarlig for indkøb, markedsføring, vores erhvervskunder, leverandører og samarbejdspartnere. Han driver sammen med medarbejderne idag et af de førende IT værksteder i Nordjylland. Visionen er uændret og har siden starten været at glade medarbejdere, giver glade kunder og glade kunder skaber en sund forretning.

 2. Freya Hallund

  Freya Hallund

  Den rigtige chef

  Freya startede ved os tilbage i 2018 med en mail der ramte vores indbakke "Ung frisk pige, søger en uges praktik som IT-supporter" Vi takkede ja, og det er vi rigtig glade for. Freya startede efter endt praktik i lære og er nu medejer af butikken på Østerbro 66. Hun er ansvarlige for den daglige drift, reparationer, opgraderinger og det generelle overblik.

 3. Tobias Pedersen

  Tobias Pedersen

  Verdens bedste praktikant

  Tobias startede i praktik i 2021 og er i øjeblikket i en deltidsstilling. Verdens bedste praktikant er en mild underdrivelse af, hvor glade vi er for Tobias. Der er knap én der har nævnt ordet kaffe, før Tobias har sparket liv i kaffemaskinen og spurgt hvor mange der skal ha'

Nordcom ApS på Østerbro 39A i Aalborg

Det startede med en en idé for mange år siden, der blev realiseret i 2012 da John Løvkvist stiftede Nordjysk Computerservice og begyndte at reparere computere midt i Aalborg på et fælleskontor i Østeraagade, virksomheden er siden vokset, beskæftiger flere medarbejdere og servicerer alt fra Mac, PC, iPhone, Smartphones, Tablets mfl.

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.