Support til virksomheder og private

Fra printerproblemer til gendannelse af data. Vi er klar til at hjælpe.

Er der knas med datamaten?


Hos Nordcom tilbyder vi en bred vifte af support og hjælp med IT til virksomheder og private. Op imod 90 procent af alle supportopgaver kan løses gennem fjernsupport, men vi hjælper også gerne i butikken eller hos kunden.

Noget af det, vi hjælper mange kunder med, er data recovery - altså gendannelse af data (billeder, dokumenter, osv.) fra en defekt harddisk. I en meget stor del af tilfældene kan vi redde alle filer fra harddisken, så der er ingen grund til at give op på forhånd.

Apropos data recovery hjælper vi også gerne med opsætning og brug af backupløsninger, både til virksomheder og private. Når uheldet er ude - og der er altså en udløbsdato for alle harddiske - så er det rart at vide, at alle vigtige dokumenter og familiefotos er sikret. Vi hjælper gerne med at finde og opsætte den rigtige løsning til som passer til vores kunders behov.

Det er ikke kun tunge supportopgaver, vi kan hjælpe med. Driller printeren, eller vil du gerne have en fagperson til at installere software på din computer, så kan du roligt tage fat i os. Uanset om du bruger PC eller Mac har vi helt styr på sagerne og hjælper gerne med at løse dine problemer.

Du kan altid ringe til os på 5072 5077 og få et bud på opgaven.

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.