Åbningstider: Alle hverdage kl. 09:30 - 17:30 Lørdage 10:00 - 16:00

KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Nordjysk Computerservice leverer en alsidig og fleksibel service hvor ingen opgave er for lille eller for stor. Størstedelen af alle reparationer og opgraderinger er klar samme eller den efterfølgende dag. Det betyder meget for os, at levere en god og hurtig service til en fornuftig pris, så du ikke bare er tilfreds med os, men også anbefaler Nordjysk Computerservice til venner og bekendte - det mener vi nemlig er kernen i en sund forretning.

Kompetencer

Nordjysk Computerservice er, siden starten i 2012, blevet en af de mest besøgte værksteder i Aalborg når det gælder reparation og opgradering af MacBook, iPhone og Computer. Vores kompetente medarbejdere og jagten på at levere et perfekt stykke arbejde hver gang skinner igennem ved enhver reparation - vi er ikke tilfreds før din computer eller iPhone er bedre, end da du første gang åbnede kassen og lod dine øjne nyde synet af en helt ny computer eller MacBook.

Historie

Nordjysk Computerservice er grundlagt af John Løvkvist og har til huse på Østerbro 66 i Aalborg. Der er i øjeblikket 3 ansatte i virksomheden. Nordjysk Computerservice startede som en idé for over 10 år siden og blev realiseret i 2012 i et kontorfællesskab, her fandt vi hurtigt faciliteterne utilstrækkelig og måtte flytte til nye og større lokaler på Østerbro 66 i Aalborg.

Altid glade og villige til at give mere end man forventer Søren Low, Aalborg

Samarbejde

Nordjysk Computerservice står ikke alene, vi nyder godt af vores tætte samarbejde med andre reparatører, hvor vi ikke kun deler viden men også opgaver, på den måde kan vi altid tilbyde dig den bedste og mest alsidige service.

Vi lever af tilfredse kunder!

Fremragende 5 af 5

Se alle udtalelser
Bliv ringet op
Bliv ringet op

Dit ønske om at blive ringet op, er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl under afsendelse af beskeden. Genindlæs siden og forsøg venligst igen.