Lær os bedre at kende

Hvem er "de der" Nordjysk Computerservice?

Høj kvalitet ved Nordjysk Computerservice

Nordjysk Computerservice leverer en alsidig og fleksibel service hvor ingen opgave er for lille eller for stor. Størstedelen af alle reparationer og opgraderinger er klar samme eller den efterfølgende dag. Det betyder meget for os, at levere en god og hurtig service til en fornuftig pris, så du ikke bare er tilfreds med os, men også anbefaler Nordjysk Computerservice til venner og bekendte - det mener vi nemlig er kernen i en sund forretning.

Kompetencerne spænder vidt

Nordjysk Computerservice er, siden starten i 2012, blevet en af de mest besøgte værksteder i Aalborg når det gælder reparation og opgradering af MacBook, iPhone og Computer. Vores kompetente medarbejdere og jagten på at levere et perfekt stykke arbejde hver gang skinner igennem ved enhver reparation - vi er ikke tilfreds før din computer eller iPhone er bedre, end da du første gang åbnede kassen og lod dine øjne nyde synet af en helt ny computer eller MacBook. I 2020 har vi udvidet butikken til også at sælge bærbare computere, gamer computere og tilbehør via vores webshop.

Historie

Nordjysk Computerservice er grundlagt af John Løvkvist og har til huse på Østerbro 66 i Aalborg. Der er i øjeblikket 4 ansatte i virksomheden. Nordjysk Computerservice startede som en idé for over 10 år siden og blev realiseret i 2012 i et kontorfællesskab, her fandt vi hurtigt faciliteterne utilstrækkelig og måtte flytte til nye og større lokaler på Østerbro 66 i Aalborg.

Samarbejde

Nordjysk Computerservice står ikke alene, vi nyder godt af vores tætte samarbejde med andre reparatører, hvor vi ikke kun deler viden men også opgaver, på den måde kan vi altid tilbyde dig den bedste og mest alsidige service.

 

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.