Vi fjerner bøvlet på afstand

Vi kan hjælpe med en lang række IT-problemer uden at du behøver komme ned til os. Aftal et tidspunkt, hvor vi kan hjælpe dig gennem vores fjernsupport - lettere bliver det ikke!

Få computeren tilbage på sporet i en fart

Når computerudstyret strejker, sker det næsten altid når der ikke er tid til bøvl. Vi ved at det kan være upraktisk for dig at skulle pakke alt udstyret sammen for at få hjælp i butikken - eller at der simpelthen ikke er tid til at skulle ned til os.

Derfor tilbyder vi fjernsupport til dig og dit computerudstyr. Oftest kan vi hjælpe med det samme, og det er meget lettere end hvis du skal forklare problemerne over telefonen. Når vi yder fjernsupport downloader du bare Teamviewer-klienten og lader os tilgå computeren mens du forklarer hvad problemet er.

Vi kan løse mere end 75 procent af alle IT-problemer gennem fjernsupport - og kan vi ikke løse det med fjernsupport kan vi næsten altid give en diagnose på problemet. Og selvfølgelig også et løsningsforslag.