Få hjælp til at lave sikker backup af dine data

Giv dig selv ro på bagsmækken med en sikker backupløsning. Vi hjælper dig gerne med at finde og installere den rigtige løsning til dine behov.

Rigtige mænd ... mister ikke data. Rigtige mænd tænker sig om! Det er på tide at rydde op i fjollede floskler, for at miste data er ikke sjovt. Uanset om det er opskriftssamlingen eller journalen over besøgte brune værtshuse, så er det ikke sjovt når ting bare forsvinder. Især når de kunne havde været beskyttet med en backup. Automatisk.

I dag findes der mange måder at lave backup af computere, telefoner og tablets. Mange af metoderne er nemme og billige at komme i gang med, men alligevel venter mange med at overveje backup af deres computer indtil uheldet er ude.

Skal du sende dine data op i skyerne?

Du kan i dag vælge at anvende en cloud-baseret backupløsning, der som navnet antyder, sender alle dine data til en sikker og krypteret server ude på internettet. Her får du din egen lille "bankboks" til at gemme en kopi af dine data, så de er sikret uanset om du hælder kaffe i tastaturet eller nogen løber med din bærbare.

Systemer som Dropbox, Google Drive og OneDrive er bare nogle af de let tilgængelige systemer, der er til rådighed. Alle tre kan sagtens anbefales til husbehov og for virksomheder - hver især har de mange forskellige løsninger alt efter dit behov.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige cloud-backupløsning for dig. Kig ind i butikken eller udfyld formularen herunder for at høre nærmere.

En fysisk backup i pengeskabet

Nogle mener at en cloudbackup er usikkert fordi den ligger ude på internettet, men med moderne sikkerhed er risikoen ufatteligt lille. Skulle du alligevel have lyst til at have en backup liggende fysisk derhjemme eller på kontoret (eller i bankboksen), så er det også til at håndtere.

Vi hjælper dig gerne med at anskaffe en driftsikker harddisk til backup samt opsætning af backupprogrammer på din computer. Så kan du altid være sikker på at have en backup ved hånden, hvis uheldet skulle være ude.

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt!

Skriv til os

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.
Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.