Hjælp til netværksproblemer i Aalborg og omegn

Vi har gode forbindelser. Det kan vi også hjælpe dig med at få...

Er der dårlig forbindelse på det trådløse netværk, eller vil den nye printer ikke kendes ved netværket? Trådløst netværk er pivsmart, men trådløs teknologi kan også være skyld i grå hår og voldsom kløe i nakken, når det ikke gør som du vil have det til.

Vi er verdensmestre (i Aalborg) i at opsætte og fejlfinde på trådløse netværk, og det omfatter også at installere printere og andre enheder på et eksisterende netværk.

Der er mange ting som kan gøre det svært for det trådløse signal at opnå sin optimale rækkevidde. Signalet skal både finde vej gennem vægge, møbler og hvad der ellers er i dit hjem. Og for at gøre det endnu værre skal det også kæmpe mod interferens fra andre maskiner (vaskemaskine, mikroovn, telefoner osv.), som udsender elektriske impulser.

Derfor kan det nogle gange virke helt umuligt at få et ordentligt trådløst signal i hele hjemmet. Heldigvis er teknologien blevet markant bedre de seneste år, og med et moderne wifi er det blevet let at opstille sit eget netværk med små satelitter rundt omkring i hjemmet.

Hvis du har brug for rådgivning til valg af det rigtige WiFi-setup til dit hjem er du velkommen til at tage fat i os. Ofte har vi en rigtig god ide, som sikrer dig en god forbindelse i hele hytten.

Vi kan også hjælpe med at installere netværket for dig. Vi kommer med isenkrammet og sætter op, og inden vi forlader dig er alle dine enheder koblet op og køreklar.

Vil du vide mere? Ring til os eller udfyld kontaktformularen herunder for at blive ringet op.

Skriv til os

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.
Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.