Nordjysk Computerservice ApS

Østerbro 66, 9000 Aalborg

5072 5077

kontakt@nordcom.dk

Covid-19 info

Vi holder åbent næsten som normalt.

Der er genindført krav om mundbind for alle kunder, medarbejdere er undtaget og istedet underlagt krav om, at kunne fremvise gyldigt coronapas til arbejdsgiveren - alle medarbejdere er fuldt vaccineret og bliver testet jævnligt. Vi opfordrer alle vores kunder til at følge myndighedernes anvisninger og holde afstand til både medarbejdere og andre kunder.

Der må max være 3 kunder i butikken ad gange, det er derfor vigtigt, at du venter udenfor, såfremt der allerede er 3 kunder i butikken. Vores kunder besøger os i gennemsnit 2-5 minutter, så ventetiden er altid kort.

Åbningstider

 1. 09:30 - 17:30
 2. 09:30 - 17:30
 3. 09:30 - 17:30
 4. 09:30 - 17:30
 5. 09:30 - 17:30
 6. Lukket
 7. Lukket

Skriv til os

Din besked er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.

Medarbejdere

 1. John Løvkvist

  John Løvkvist

  Indehaver

  John er indehaver af Nordjysk Computerservice og er ansvarlig for indkøb, markedsføring, vores erhvervskunder, leverandører og samarbejdspartnere. Han driver sammen med medarbejderne idag et af de førende IT værksteder i Nordjylland. Visionen er uændret og har siden starten været at glade medarbejdere, giver glade kunder og glade kunder skaber en sund forretning.

 2. Freya Hallund

  Freya Hallund

  Butikschef

  Freya startede ved os tilbage i 2018 med en mail der ramte vores indbakke "Ung frisk pige, søger en uges praktik som IT-supporter" Vi takkede ja, og det er vi rigtig glade for, Freya startede efter endt praktik i lære og er nu Butikschef i butikken på Østerbro 66. Hun er ansvarlige for den daglige drift, reparationer, opgraderinger og det generelle overblik.

Nordjysk Computerservice ApS på Østerbro 66 i Aalborg

Det startede med en en idé for mange år siden, der blev realiseret i 2012 da John Løvkvist stiftede Nordjysk Computerservice og begyndte at reparere computere midt i Aalborg på et fælleskontor i Østeraagade, virksomheden er siden vokset, beskæftiger 4 medarbejdere og servicerer alt fra Mac, PC, iPhone, Smartphones, Tablets mfl.

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.