Nordjysk Computerservice ApS

Østerbro 66, 9000 Aalborg

5072 5077

kontakt@nordcom.dk

Covid-19 info

Vi holder åbent for ind- og udlevering af reparationer og forudbestilte varer/computere/telefoner mv

Hvad gør vi rent praktisk?
Den største forskel er, at vi flytter den dialog vi normalt har henover disken, til telefonen - på den måde kan vi minimere kontakten imellem hinanden og andre kunder. Giv os et kald på 5072 5077 inden du ankommer, så sørger vi for at oprette din sag.

Vi opfordrer alle vores kunder til at følge myndighedernes anvisninger og holde afstand til både medarbejdere og andre kunder samt bruge mundbind eller visir. Det er i en begrænset periode ikke muligt at vente i butikken, vi henviser i stedet til at nyde en frisk gåtur i østre anlæg.

Der må max være 3 kunder i butikken ad gange, det er derfor vigtigt, at du venter udenfor, såfremt der allerede er 3 kunder i butikken. Vores kunder besøger os i gennemsnit 2-5 minutter, så ventetiden er altid kort.

Åbningstider

 1. 09:30 - 17:30
 2. 09:30 - 17:30
 3. 09:30 - 17:30
 4. 09:30 - 17:30
 5. 09:30 - 17:30
 6. Lukket
 7. Lukket

Skriv til os

Din besked er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.

Medarbejdere

 1. John Løvkvist

  John Løvkvist

  Indehaver

  John er indehaver af Nordjysk Computerservice og er ansvarlig for den daglige drift, kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Han driver sammen med medarbejderne idag et af de førende IT værksteder i Nordjylland. Visionen er uændret og har siden starten været at glade medarbejdere, giver glade kunder og glade kunder skaber en sund forretning.

 2. Freya Hallund

  Freya Hallund

  IT-Supporter

  Freya har været i praktik og er nu i lære som IT-Supporter, hun har været ansat ved Nordjysk Computerservice siden august 2018. Når Freya vågner om morgenen tænker hun ikke kun "kaffe" som de fleste, nej den første tanke er altid "computer" og dernæst "kaffe"

 3. Jesper Hedemann

  Jesper Hedemann

  iPad Specialist

  Jesper er en erfaren herre, der i mere end 10 år har været tilknyttet reparations branchen, vi var heldige at ansætte ham. Jesper er vores ekspert ved alt der omhandler mobiltelefoner, tablets og andre håndholdte enheder. Bonusinfo: Jesper drikker ikke og vil aldrig i sit liv drikke det der ulækre kaffe!

Nordjysk Computerservice ApS på Østerbro 66 i Aalborg

Det startede med en en idé for mange år siden, der blev realiseret i 2012 da John Løvkvist stiftede Nordjysk Computerservice og begyndte at reparere computere midt i Aalborg på et fælleskontor i Østeraagade, virksomheden er siden vokset, beskæftiger 4 medarbejdere og servicerer alt fra Mac, PC, iPhone, Smartphones, Tablets mfl.

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.