Åbningstider: Alle hverdage kl. 09:30 - 17:30 Lørdage 10:00 - 16:00

Reparation af iPhone 6S

Reparation
Pris
 • Udskiftning af Skærm
  499,00 DKK
 • Udskiftning af Bagcover
  999,00 DKK
 • Udskiftning af Batteri
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Lade stik
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Højttaler
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Mikrofon
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Kamera
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Mute knap
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Home knap
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Tænd/Sluk knap
  499,00 DKK

iPhone 6S reparation – var den ikke vandtæt?

13 millioner iPhone 6S solgte Apple i lanceringsweekenden. Efter successen med iPhone 6 troede mange ikke, at Apple kunne gøre det igen. Men med et lækkert design i rosa, guld og sølv, et bedre kamera og beskyttelse på logicboardet for at gøre iPhone 6S vandtæt, havde Apple fundet vejen til succes igen.

Ødelagt iPhone 6S skærm

Men helt vandtæt er den desværre ikke. Derfor er det utrolig ærgerligt at opdage bobler og lange vandlinjer, der pludselig kommer frem på den nye skærm, efter iPhone 6S’ mange besøg på badeværelset, mens brusebadet er blevet nydt til Spotifys toner.

For mange af os tager smartphonen med på badeværelset, og når fugt- og vandskaderne viser sit ansigt, dækker garantien desværre ikke.

Derfor bør du kigge forbi vores værksted i Nordjysk Computerservice i Aalborg, hvis du sidder med iPhone 6S med vandskade af den ene eller anden årsag – toiletsmuttere er også en kendt årsag. Vi finder en løsning, så din vandskadede iPhone 6S bliver ny, blank og lækker igen – for en 6S er bestemt værd at holde i live!

Uheldig og lidt fraværende – en smadret iPhone 6S skærm…

For det er desværre sådan mange af iPhone 6S uheldene sker. Du er lidt fraværende, når du træder ud af bilen efter køreturen på vej hjem fra arbejdet. Og lige i det du træder ud, hører du et rungende bump, og det gør næsten ondt på dig, da du skal tjekke, om din 6S skærm er overlevet. For i mødet med asfalt eller grus er der aldrig de bedste odds for, at din iPhone 6S skærm ikke er smadret.

Og det er træls! Træls på grund af revner, der gør det svært at se teksten, når du vil skrive en opdaterende besked til kæresten, men også irriterende, når bestemte dele af iPhone 6S touchskærmen stopper med at virke. En smadret iPhone 6S skærm er en ærgerlig tendens, som Apple nemt kunne have undgået, hvis de havde gået videre med deres forskning i det stærke safirglas. Indtil nu er det kun kameralinsen, der får æren af at være designet i det stærke mineral.

Har du en smadret iPhone 6S skærm, kan du nemt og uden tidsbestilling besøge vores værksted på Østerbro 66. Hos Nordjysk Computerservice får du altid gratis fejlfinding, god service og hurtig betjening. Vi ses!

Vi lever af tilfredse kunder!

Fremragende 5 af 5

Se alle udtalelser
Bliv ringet op
Bliv ringet op

Dit ønske om at blive ringet op, er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl under afsendelse af beskeden. Genindlæs siden og forsøg venligst igen.