Velkommen til dit Lokale IT-Værksted

Reparation af Computere, MacBooks, iPhones og meget mere!

Nordcom ApS er et lokalt computerværksted i Aalborg, vi hjælper med alt lige fra reparation af din computer og telefon til generel IT-Support - vores kompetencer spænder vidt, men fælles for dem alle, er at vi gør det til en ubesværet og tilfredsstillende oplevelse for både private og erhvervskunder.

Vi forstår hvor vigtigt det er for vores kunder, at få repareret deres elektronik hurtigt og ubesværet, så man hurtigt kan komme tilbage til sin hverdag. Vores erfarne teknikere er specialiseret i at stille en hurtig og præcis diagnose og kan løse et bredt spektrum at problemer. Størstedelen af vores opgaver løses in-house, men vi har også et stort netværk at specialister vi kan trække på, hvis du f.eks har en slem vandskade, har brug for datarecovery eller microlodning.

Vores kunder skal have en nem og behagelig oplevelse, derfor sætter vi en ære i at være venlige, ligefrem og hurtige til at afdække dit behov. Vi ved at tekniske problemer kan være frustrerende, men med vores ekspertice og venlige personale er I i trygge hænder. Vi tager os altid god tid, til at gennemgå problemet og løsningen grundigt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butik og værksted på Østerbro 39A i Aalborg og hjælpe jer med alle typer reparationer, hvis I skulle have spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde, kan vi kontaktes herunder.

Skriv til os

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.
Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.