MacBook Reparation

Hurtig reparation af alle MacBooks

 1. Reparation af MacBook 12" 2015-2017

  1. Reparation
  2. Pris
  1. 4499,00 DKK Læs mere
  2. 1999,00 DKK Læs mere
  3. 999,00 DKK Læs mere
  4. 1299,00 DKK Læs mere
  5. 1299,00 DKK Læs mere
  6. 2999,00 DKK Læs mere
  7. 400,00 DKK Læs mere
  8. 800,00 DKK Læs mere

Reparation af MacBook i Aalborg

Oplever du problemer med din MacBook (bliver ofte også kaldet for “den hvide MacBook” eller MacBook White)? Hvis ja, så er der - uden tvivl - hjælp at hente hos Nordjysk Computerservice. Vi har mange års erfaring med reparationer af alle former for MacBooks og andre former for Apple-udstyr, og vores team af teknikere er specialiserede og trænede til at kunne identificere og reparere stort set enhver form for enten skade eller fejl på din MacBook. Vi står altid klar til at supportere dig, hvad end det indebærer teknisk support, rådgivning, reparationer eller reservedele - det skal desuden understreges, at alle vore reparationer bliver foretaget hos Nordjysk Computerservice, hvor de klares af specialiserede teknikere med mange års erfaring.

Vælger du Nordjysk Computerservice til at klare din reparation af din MacBook, så er du sikret, at den respektive reparation vil blive varetaget af en erfaren og dygtig reparatør - og det gør sig naturligvis gældende fra start til slut, hvilket vil sige lige fra fejlfinding til selve reparationen af din enhed. Du er desuden også garanteret en hurtig behandlingstid og en grundig reparation, der er foretaget i et sikkert og godt værkstedsmiljø. Alt dette er med til at sikre dig en effektiv reparationsservice og vigtigst af alt; en helt igennem perfekt repareret MacBook, der er så god som ny, når du får den retur fra Nordjysk Computerservice.

Nordjysk Computerservice hjælper både med software- og hardwarefejl på MacBooks

Hvad end du har behov for hjælp i forbindelse med enten et software- eller en hardwareproblem, så kan du få hjælp til at få det respektive problem løst hos Nordjysk Computerservice. Det betyder også, at vi hos Nordjysk Computerservice bl.a. arbejder med at udskifte skærme og glas, installere diverse former for software, reparere eller udskifte defekt hardware såvel som problemløsning af forskellige former for softwarefejl. Det skal desuden nævnes, at vi går højt op i kvalitet og service, hvorfor vi også udelukkende benytter originale reservedele til vores forskellige reparationer af MacBooks, hvilket sikrer dig en høj kvalitet og en lang levetid på reservedelene.

Hos Nordjysk Computerservice har vores reparatører så stor en ekspertise med reparation af MacBooks, at de vil kunne foretage en MacBook reparation helt ned på et niveau, der bl.a. inkluderer reparation af et bundkort helt ned på komponent-niveau såvel som reparation af en væskeskadet MacBook. Det betyder også, at vores teknikere kan mestre mange forskellige opgaver og reparationer, så hvad end du har brug for hjælp til det ene eller det andet, så vil vores teknikere med garanti kunne gøre det. De mest typiske, som vores teknikere kan være behjælpelige med i forbindelse med en MacBook reparation er opgaver som de følgende:

 • Fjernelse af diverse former for skadeligt software, som f.eks. virus og/eller spyware.
 • Test af de forskellige enheder og hardware i computeren (kaldes oftest for en hardwaretest)
 • Vi kan desuden også hjælpe med bestilling og/eller udskiftning af diverse computerreservedele
 • Opgradering af RAM, harddisk, strømforsyning, drev såvel som andre former for hardwareopgraderinger
Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.