iPhone 6 Reparation

Besøg Nordjysk Computerservice i Aalborg

Reparation af iPhone 6

 1. Reparation
 2. Pris
 1. 299,00 DKK Læs mere
 2. 899,00 DKK Læs mere
 3. 299,00 DKK Læs mere
 4. 299,00 DKK Læs mere
 5. 299,00 DKK Læs mere
 6. 299,00 DKK Læs mere
 7. 299,00 DKK Læs mere
 8. 299,00 DKK Læs mere
 9. 1299,00 DKK Læs mere

Reparation af iPhone 6 i Aalborg

Det er desværre mere reglen end undtagelsen, at skærmen på din iPhone 6 på et tidspunkt i jeres tid sammen vil møde et hårdt underlag. Og så er skaden sket – en smadret iPhone 6 skærm. Tidligere tog det flere uger og en masse penge at få en iPhone reparation, da processen til værkstedet var én lang proces. Men i dag har tiderne ændret sig – på alle områder.

Det er ikke længere kun Apples fabrikker, der kan reparere din iPhone 6. I dag tilbyder flere små værksteder iPhone 6 reparation – for det er jo desværre ikke altid, at Apples garanti dækker. Støv, vand, fugt og slag kan være gode grunde. Og de mange iPhone værksteder reparerer disse skader til god priser og hurtige tider - men sørg altid for at have din sunde fornuft med dig.

Hos Nordjysk Computerservice er vi et erfarent værksted, der sikrer, at din iPhone repareres på den helt korrekte måde – uden skrammer og med en venlig, hurtig service. Få din iPhone 6 skærm repareret hos os på under 30 minutter, og vær helt tryg ved, at vi ved, hvad vi laver. På hylderne har vi kun de bedste reservedele, og på bordet i venterummet finder du kun spændende, nye blade til tidsfordrivet i de 30 minutter uden din iPhone 6.

For os er det vigtigt, at du både er glad for din nye iPhone 6 skærm og den service, vi har givet – så bliver dagen altid lidt bedre.

Jeg vil gerne ringes op!

Dit kontaktønske er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontaktformularen kunne desværre ikke afsendes. Forsøg venligst igen.