Åbningstider: Alle hverdage kl. 09:30 - 17:30 Lørdage 10:00 - 16:00

Reparation af iPhone SE

Reparation
Pris
 • Udskiftning af Skærm
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Bagcover
  999,00 DKK
 • Udskiftning af Batteri
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Lade stik
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Højttaler
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Mikrofon
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Kamera
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Mute knap
  399,00 DKK
 • Udskiftning af Home knap
  299,00 DKK
 • Udskiftning af Tænd/Sluk knap
  399,00 DKK

iPhone SE reparation - en ødelagt skærm kan ske for enhver

iPhone SE er blevet designet af Apple for at forkæle mobilejere, der ikke er vilde med de store 4,7” touchskærme. For mange betyder en mindre skærm nemlig en mindre risiko for en smadret skærm, og derfor har mange danskere valgt at investere i en iPhone SE i 2016.

Vi har alle haft en smadret skærm

Men uheldet kan desværre stadig være ude, uanset skærmstørrelse; når du surfer med din iPhone SE, mens du går på fortovet. Eller når du træder ud af bilen med din iPhone SE på skødet. Du kan altså i mange situationer risikere at smadre skærmen på din iPhone SE, selvom den er en lækker cocktail med specifikationer fra iPhone 6S og design fra iPhone 5S.

iPhone SE reparation af smadret skærm

Men kan du få en iPhone SE reparation? Apple smartphonen er stadig ny på markedet med dens lancering i marts 2016, men hos Nordjysk Computerservice kan vi tilbyde en effektiv, professionel reparation af iPhone SE skærmen.

Kom forbi vores butik i Aalborg midtby på Østerbro 66, og aflever din iPhone SE til os i en halv time. På denne tid sørger vi for, at din smartphone får en lækker, ny skærm, der er fri for ridser, fedtede fingre og skrammer i kanterne. Da reservedelene til en ny iPhone SE skærm koster mere end til de ældre iPhones, er prisen på en reparation af skærmen 749,00 

Den stærkeste 4” iPhone

iPhone SE er stærk med sine lækre specifikationer og flotte Retina-skærm – og det er lige netop endnu en god grund til at få en iPhone SE reparation af skærmen, når garantien ikke dækker. Giv dig selv lov til at nyde din nye smartphone uden at skulle forsøge at gætte ord, billeder og opleve irritation over touchfunktionen på din ødelagte iPhone SE skærm.

Vi lever af tilfredse kunder!

Fremragende 5 af 5

Se alle udtalelser
Bliv ringet op
Bliv ringet op

Dit ønske om at blive ringet op, er nu afsendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl under afsendelse af beskeden. Genindlæs siden og forsøg venligst igen.